Yritys

Yrittäjän tukena

VAHVA OSAAMINEN

SJÖTRADE > YRITYS

TARINAMME

 

Sjötrade Oy on vuonna 1993 perustettu kansainväliseen kauppaan erikoistunut yritys. Alkujaan suurin osa kaupasta tapahtui itään. Yrityksen perustajan Hannu Sjölundin passiin kertyikin parhaimmillaan satoja Venäjän leimoja kaupan ollessa kovimmillaan.

 

Myöhemmin Sjötrade on keskittynyt konsultointipalveluiden tuottamiseen. Aluksi konsultonti suuntautui aikaisemmin omistuksessa olleisiin kuitukangas- ja tekstiiliteollisuuden yrityksiin. Sittemmin asiakskunta on laajentunut moninaisille toimialoille ja muuttunut alun teknologiaanpainoitteisista projekteista liiketoiminnan johdon konsultointiin. Nykyään SJötraden toiminta onkin painottunut vahvasti liikkeen johdon tukemiseen.

 

Sukupolvelta toiselle

 

Yrityksen toiminta on ollut aktiivista koko sen historian, mutta painopiste on ajan saatossa muuttunut useaan otteeseen. Yritys on kuitenkin pysynyt suvussa ja pisimpään Hannun hoteissa aina pitkälle kaksituhattaluvulle, jolloin hänen poikansa otti yrityksen johdon. Viimeisin muutos tapahtui vuonna 2018, jolloin tyttären mies Saku siirtyi yrityksen johtoon. Uudet tuulet puhaltavat ja yritys satsaakin toiminnnan kehittämiseen jatkuvasti.

TIIMI

Saku Helle

saku@sjotrade.fi

 

Yrityksen "kisällinä" toimii FM ja YAMK Saku, jolla on pitkä kokemus kuluttajatuotteiden tuotekehityksestä ja laadunvarmistuksesta kansainvälisten elektroniikkatuotteita valmistavien yritysten palveluksessa. Myöhemmin Saku on ollut mukana prosessien ja projektien suunnittelussa. Yrittäjyys on puraissut Sakua vasta myöhemmällä iällä, mutta sitäkin kovemmin ja nyt hän on jakamassa tätä osaamista myös muille.

Hannu Sjölund

hannu@sjotrade.fi

 

Yrityksen vanhempana asiantuntijana "mestarina" toimii DI Hannu, joka on toiminut kansainvälisen tekstiiliteollisuuden yrityksen tuotantopäällikkönä ja myöhemmin kansainvälisen liiketoiminnan kehitysyksikön johtajana. Tämän jälkeen Hannu on ollut perustamassa useita kuitukankaisiin erikoistuneita yrityksiä ja avustanut monia yrityksiä heidän liiketoiminnassaan. Näin ollen yrityksellä on laaja kansallinen ja kansainvälinen yhteistyökumppaniverkosto.

 

 

KUINKA VOIMME AUTTAA

 

PALVELUMME