Palvelut

Keskitymme tavoitteisiisi

ASIANTUNTEVAA YRITYSNEUVONTAA

SJÖTRADE > PALVELUT

ASIANTUNTIJUUS

 

Avoimuus, luotettavuus, nopeus ja asiakaslähtöisyys kuuluvat arvoihimme. Tähän kun lisätään liikkeenjohdollinen asintuntemuksemme on hyvä pohja sujuvalle kumppanuudelle valmis. Etsimme parhaat vaihtoehdot ja muokkaamme toimintaamme sinun tarpeidesi mukaan. Toimimme aina nopeasi ja tehokkaasti. Uskallamme myös kertoa avoimesti ja rehellisesti mielipiteemme ja ehdotuksemme. Lisätukea saamme laajasta kumppanuusverkostostamme.

 

 

Sjötrade STRATEGIA

 

Toimintamme keskiössä on liiketoiminnan kehittäminen ja kasvun vauhdittaminen juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Sjötrade STRATEGIA auttaa yritystäsi kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Autamme liiketoimintasuunnitelmissa, strategioiden valinnassa ja kiinteistöasioissa kuin tilinpäätöksen laadinnassa. Hyvien päätöksien ja suunnitelmien keskiössä on hyvä yritysjuridiikan ja verotuksen tuntemus.

 

Sjötrade MARKKINAT

 

Maailma on suuri ja niin ovat markkinatkin. Tarvitsetko lisää tietoa näistä.

 

Sjötrade MARKKINAT auttaa sinua selvittämään markkinatilannetta maailmalla. Sinä olet varmasti parempi asiantuntija omalla alallasi, mutta aina aika ei riitä tutkimusten tekemiseen. Me autamme tässä. Sjötradella on pitkä kokemus eri alojen markkinatutkimuksista niin isoilta kuin pienemmiltäkin aloilta.

 

Sjötrade KAUPPA

 

Oletko harkinnut myyväsi tai ostavasi yrityksen.

 

Sjötrade KAUPPA on luotettava kumppanisi yrityskauppaa harkitessa ja toteuttaessa. Onko järkevintä  liiketoiminta- vai osakekauppa? Ostanko minä vai yritys? Miten verotus kannattaa huomioida? Mitä jatkossa? Mitä papereita tulisi laatia? Kaikkiin näihin kysymyksiin Sjötrade KAUPPA antaa vastauksen. Emme aktiivisesti etsi yritysten ostajia tai myyjiä, vaan autamme jo toisensa löytäneitä osapuolia hyvien kauppojen aikaan saamisessa.

 

Sjötrade PROJEKTI

 

Uusi projekti- tai prosessi-idea on syntymässä, mutta suunnitelma ja johtaja puuttuu.

 

Sjötrade PROJEKTI auttaa projekti- ja prosessisuunnitelmien teossa. Suunnittelun lisäksi voimme ottaa myös vastuun projektin johdosta alusta loppuun tarpeidesi mukaan. Toteutamme myös rahoitus- ja kannattavuuslaskelmat.

 

Sjötrade RAHOITUS

 

Yrityksellänne on loistava idea, mutta vain rahoitus puuttuu.

 

Sjötrade RAHOITUS auttaa juuri sinun yrityksellesi oikeanlaisen rahoituksen löytymiseen. Hyvälle, kannattavalle ja selkeälle idealle on aina löydettävissä oikeanlainen rahoitus. Sjötrade RAHOITUS on keskittynyt tukemaan asiakkaitaan julkisten rahoituksen hakemisessa, mistä meillä on pitkä kokemus.

 

Sjötrade KOTI

 

Kotitalouksissa on paljon asioita, johon liikeenjohdollista osaamista voidaan soveltaa.

 

Sjötrade KOTI auttaa esimerkiksi perukirjan laatimisessa. Luotettava kumppani ja tuki muutenkin raskaassa tilanteessa on tarpeen. Kysy myös muista palveluistamme.